Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op!

Ja, zodra je via de website interesse hebt getoond voor een arrangement ontvang je een korte bevestigingsmail, zodat je kunt zien dat jouw bericht is ontvangen.

Kijk s.v.p. in het spamfilter van je e-mailprogramma. Ook hanteren sommige mailproviders tegenwoordig tabjes om mail voor te sorteren. Kijk in dat geval even onder het reclametabje.

Het maximum aantal deelnemers verschilt per arrangement. Dit staat aangegeven bij het arrangement. Wilt u met meer personen komen? Neem dan gerust even contact op.

Via het formulier op de contactpagina kun je vragen om door mij teruggebeld te worden of om een afspraak te maken.

Uiteraard geldt voor zowel binnen- als buitenactiviteiten: veiligheid staat voorop. (Buiten)activiteiten vinden in principe altijd doorgang en worden alleen uitgesteld in gevaarlijke situaties en bij overmacht, dus bij extreme weersomstandigheden. Voor binnenactiviteiten geldt dit alleen op het moment dat de locatie onveilig wordt geacht.

Het kan gebeuren dat een arrangement wordt geannuleerd door bijvoorbeeld ziekte of in geval van overmacht. In deze gevallen wordt het arrangement in overleg naar een andere datum verplaatst. Als dit niet lukt zal worden overgaan tot restitutie.

Nee, dit is helaas niet mogelijk om organisatorische problemen te voorkomen.

Naast het ontvangen van positieve feedback, hoor ik het ook graag als het niet is gegaan zoals je had gewenst of verwacht. Het liefst hoor ik dit tijdens het arrangement zelf. Ook kun je mij achteraf hierover bellen, mailen of schrijven. Indien je een klacht wilt indienen, stuur deze dan per mail of brief binnen 14 dagen na afloop van het arrangement.

De algemene voorwaarden van Beleef de Beemster zijn hier te vinden.

Reviews

Wat een superleuke middag hebben wij gehad op de elektrische scooters. Echt een aanrader!

Unie van Waterschappen

De zomeractie Ontdek & Proef de Beemster puzzeltocht was erg leuk en leerzaam, mooie omgeving om doorheen te rijden, nodigt uit om meer te ontdekken!

Claudia Vingerhoets

Met mijn echtgenoot knus in een Twizy door de Beemster. Een leerzame en gezellige middag.

Burgemeester Karen Heerschop