Onzzz laat je actief genieten. Van watersport, natuur, goed eten en drinken en samen zijn. Zodat je weer dat heerlijke, onbezorgde gevoel krijgt en je helemaal jezelf kunt zijn. Een dag met een gouden randje. In de prachtige omgeving van het beschermde natuurgebied de Eilandspolder, rijk aan rietschoten, weidevogels, slootjes en graslanden. Waar stilte nog heel gewoon is. Waar je langs nieuwsgierige koeien peddelt of op onze nieuwste aanwinst, de fiets-sup, geniet van de rust en in de verte een torenvalk stil in de lucht ziet hangen, loerend op een muis. Ruik de frisse lucht van de natuur, voel een klein briesje op je gezicht en luister naar de klokkentoren in de verte. Paradijselijk. Stop onderweg voor een picknick. Natuurlijk luxe; flesje rosé en een lunchspecial.

Onzzz is een initiatief van ondernemers die graag focussen op kwaliteit en plezier. Het gezicht is Ernst van der Baan, eigenaar van Restaurant Bij Ernst in De Rijp, een horecabedrijf dat het gevoel van thuiskomen combineert met goed eten en drinken en ouderwets gastheerschap. Zijn locatie in De Rijp maakt onderdeel uit van het Onzzz-concept dat de watersport- en horecaplek bij de Woudhaven heeft geïnitieerd. Er is een partnerschap met Jaap Klaver van Dagje De Rijp, die voor Onzzz culturele activiteiten in en om de monumenten van Graft en De Rijp organiseert. Binnenkort worden sport- en spelactiviteiten in en om het nabijgelegen Fort Spijkerboor toegevoegd. Het robuuste fort is onderdeel van de Stelling van Amsterdam, dat uitgeroepen is tot Werelderfgoed en ligt in een Werelderfgoed, polder de Beemster.

Arrangementen

Fiets-Sups Fort bij Spijkerboor

Fiets-Sups Fort bij Spijkerboor

Wil jij het nieuwe fenomeen ‘fiets-suppen’ proberen in de Beemster vanuit Fort bij Spijkerboor? Wij hebben een arrangement...

Reviews

Wat een superleuke middag hebben wij gehad op de elektrische scooters. Echt een aanrader!

Unie van Waterschappen

De zomeractie Ontdek & Proef de Beemster puzzeltocht was erg leuk en leerzaam, mooie omgeving om doorheen te rijden, nodigt uit om meer te ontdekken!

Claudia Vingerhoets

Met mijn echtgenoot knus in een Twizy door de Beemster. Een leerzame en gezellige middag.

Burgemeester Karen Heerschop