Frans en Anneke van De Gouw zijn in 1998 begonnen met de fluisterboten. In het begin rustig aan met drie boten, inmiddels is de vloot van De Gouw uitgebreid tot 22 boten, een kampeersloep en een rondvaartboot. Sinds 2010 zitten zij tot volle tevredenheid bij Hotel de Rijper Eilanden. Midden in de Eilandspolder hebben zij een prachtig eiland. Alleen te bereiken met de boot. Het is een eiland met diverse grasveldjes om op te picknicken, spelletjes te doen of om even lekker te zitten. Er staan bomen en struiken zodat het er altijd heerlijk luw en schaduwrijk is. Op dit eiland worden barbecues gegeven vanaf 10 personen. Meer informatie over de barbecue is op hun website te vinden. Als gast kunt ook gebruik maken van de picknickbanken en de kampvuurplaats. Naast de boten beschikken zij over diverse spelletjes die op het eiland gespeeld kunnen worden. Deze spelletjes zijn gratis.

Hun streven is om iedereen een geweldige dag te laten beleven. Daarom hebben ze service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Tot Gouw!

Arrangementen

Nieuw! Zomerarrangement Twizy & fluisterbootje

Nieuw! Zomerarrangement Twizy & fluisterbootje

Wil je een dag vertoeven op een unieke manier in het Land van Leeghwater? Boek dan het nieuwe...

Reviews

Wat een superleuke middag hebben wij gehad op de elektrische scooters. Echt een aanrader!

Unie van Waterschappen

De zomeractie Ontdek & Proef de Beemster puzzeltocht was erg leuk en leerzaam, mooie omgeving om doorheen te rijden, nodigt uit om meer te ontdekken!

Claudia Vingerhoets

Met mijn echtgenoot knus in een Twizy door de Beemster. Een leerzame en gezellige middag.

Burgemeester Karen Heerschop