1,5 uur
Op aanvraag

Laser kleiduiven schieten in de Beemster. Op dit moment mogelijk in de Beemster. Leuk als activiteit met een team, met vrienden of met het gezin.

Kleiduiven schieten is mogelijk vanaf ± 10 jaar.

De originele omgebouwde Winchester jachtgeweren schieten met een infraroodstraal in plaats van patronen of kogels op kleiduiven van plastic. Ook worden de kleiduiven hergebruikt. Dus geen afval. Hierdoor is deze sport 100% veilig voor mens en dier.

Het bijzondere van het schieten met laser op kleiduiven is dat je met vijf personen tegelijk op één kleiduif kunt schieten. Het systeem registreert wie er als eerste, tweede of derde de kleiduif heeft geraakt. Ook is het mogelijk de hoogte en snelheid van het doel te veranderen. Hierdoor zijn meerdere spelvormen mogelijk. Op het automatische scoreboard is te zien of er raak is geschoten en hoeveel punten er worden gescoord.

In de apparatuur zit veel elektronica welke met zorg wordt behandeld. Desondanks kunnen storingen nooit worden voorkomen. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele technische storingen tijdens het kleiduiven schieten.

Bij neerslag kan het kleiduifschieten worden geannuleerd. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Highlights

Kavel II

Kavel II

Bij Kavel II kun je golfen op een 9-holes baan, lekker eten en drinken...

Reviews

Wat een superleuke middag hebben wij gehad op de elektrische scooters. Echt een aanrader!

Unie van Waterschappen

De zomeractie Ontdek & Proef de Beemster puzzeltocht was erg leuk en leerzaam, mooie omgeving om doorheen te rijden, nodigt uit om meer te ontdekken!

Claudia Vingerhoets

Met mijn echtgenoot knus in een Twizy door de Beemster. Een leerzame en gezellige middag.

Burgemeester Karen Heerschop