Dagdeel
Vanaf €135,-

Wil je een dag vertoeven op een unieke manier in het Land van Leeghwater? Boek dan het nieuwe zomerarrangement van Beleef de Beemster! Ga op pad met een Twizy en maak een tour door De Beemster en De Rijp. Stap daarna in een fluisterbootje en maak een onvergetelijke tocht door de prachtige Eilandspolder. Geniet van de rust en het bijzondere landschap.

Met een Twizy van VISIT Beemster beleef je de Beemster op een duurzame manier. Deze tweezitter beschermt je, is comfortabel, elektrisch aangedreven, open, energiek, grappig en stoer tegelijk.  Geen gewone deuren, maar vleugeldeuren en navigatie aan boord. Niet naast, maar achter elkaar plaatsnemen. Een unieke beleving met gegarandeerd aandacht onderweg!

De fluisterboten van Fluisterbootverhuur de Gouw in De Rijp zijn ook voorzien van elektrische motoren. Je vaart in stilte met een snelheid van 6 kilometer per uur door het gebied van de Eilandspolder. Met slechts het kabbelen van het water en het fluiten van vogels op de achtergrond. Een heerlijk moment om tot rust te komen en te genieten van de natuur.

Dit arrangement heeft een duur van ongeveer 4 uur, maar kan naar wens worden verlengd tot een hele dag. Neem contact op voor een arrangement op maat.

Let op: vanwege de check op beschikbaarheid moet er minimaal 2 dagen van te voren worden gereserveerd!

Over het arrangement:

Algemeen:

 

Over de Twizy:

 

Over de fluisterbootjes:

 

Extra bij te boeken:

Highlights

Fort Resort Beemster

Fort Resort Beemster

Fort Resort Beemster is een luxe eco-chic wellness resort gevestigd in een fort van...

Fluisterbootverhuur De Gouw

Fluisterbootverhuur De Gouw

Frans en Anneke van De Gouw zijn in 1998 begonnen met de fluisterboten. In het...

Reviews

Wat een superleuke middag hebben wij gehad op de elektrische scooters. Echt een aanrader!

Unie van Waterschappen

De zomeractie Ontdek & Proef de Beemster puzzeltocht was erg leuk en leerzaam, mooie omgeving om doorheen te rijden, nodigt uit om meer te ontdekken!

Claudia Vingerhoets

Met mijn echtgenoot knus in een Twizy door de Beemster. Een leerzame en gezellige middag.

Burgemeester Karen Heerschop